Kusursuz telefon OnePlus One can sıkıyor!

OnePlus One kusursuza yakın bir telefon olabilir ama bu yönüyle kullanıcısını adeta deli ediyor!

Kusursuz telefon can sıkıyor!

Yayınlanan son OnePlus One güncellemesi, uzunca bir süredir kayda değer bir şarj ömrü azalmasına sebep oluyor. Sorun, Perşembe günü çözülmüş olarak ilan edildi ama bu çözüm henüz telefonun kullanıcılarına ulaşmış değil; çözümün halen firma içerisinde denenmesi gerektiği belirtiliyor. Pek çok kullanıcı, internet sitesine sorunla ilgili yazılar göndermeye devam ediyorlar ve çeşitli durumlarda sorunun devam ettiğini belirtiyorlar.

Uzun zamandır çözülemeyen bu ve benzeri sorunlarla beraber, bu ürünün geç yazılım güncellemeleri ile sorunu olmayan ve zaman zaman "geniş" düşünmeyi kabul edenler için olduğu imajı güçlenmiş durumda. Geç güncellemelere başka bir örnek vermek gerekirse, 11 Ağustos tarihinde genel kullanıma açılan Temmuz güncellemesi gösterilebilir. Bu güncelleme ile beraber, bazı performans düzenlemeleri ve yeni bir kamera özelliği ürüne katılmıştı.

Ayrıca, OnePlus One'ı satın almak da oldukça zor bir işlem. Ürünü satın almanız için, birilerinin sizi tanıması gerekiyor. Ürünü elde etmenin bir diğer yolu ise yarışmalar ve hediyeler aracılığı ile oluyor.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen "ladies first" adlı bir yarışmada ise bu durum oldukça çirkin bir hal aldı. Yarışma, kadın kullanıcıların selfie çekerek fotoğrafları yayınlamaları ve en beğenilen 50 fotoğrafın sahibinin, telefonu satın almak için "davetiye kazanmaları" fikri üzerine kuruluydu. Ancak, fotoğraflara yorum yapan bazı erkekler ve bu kişilere sinirlenerek cevap veren kişilerden kaynaklı olarak durumun oldukça kötü bir hâl aldığı söylenebilir...

Okuyucu Yorumları