Lego tasarımınız filmde yer alabilir!

Lego tasarıımınızın yarışmayı kazanması halinde bu filmde görünmesi mümkün! İşte detaylar...

Lego meraklılarına!

25 Mart tarihinde başlayan yarışma ile tüm dünyadaki LEGO fanları http://rebrick.com adresine kayıt olarak, ilgiyle beklenen "THE LEGO MOVIE"de tasarımlarıyla yer alma fırsatını yakalayabilirler. "LEGO ReBrick" Fim Yarışması'na katılmak isteyenler 15-30 saniyelik bir video klip çekerek, http://rebrick.com adresinden başvuruda bulunabilirler. Kazanan video Şubat 2014'te vizyona girecek Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures'ın ilk kez sinema filmi olarak sunulacak LEGO macerasında kullanılabilir.

Fan yapımı klipler, LEGO evreninde yaşayanların bir felaketi önlemek için biraraya toplandıkları heyecanlı bir film sahnesiyle ilgili olacak. Bunu yaparken fanların bu ortamdaki parçaları çabucak ayırıp, parça parça tekrar biraraya getirerek fantastik ve eğlenceli hibrid araçlar ya da aletler yapmaları gerekiyor.

Sadece LEGO blokları ve lisanslı olmayan LEGO mini figürlerini kullanarak, yarışmacılar bir karakter ve LEGO dünyasından bir set seçerek, kendi aksiyon sahnelerini oluşturabilecekler. Kendi LEGO tasarımlarını yaratıp kliplerini çektikten sonra yarışmacıların video kliplerini YouTube'a yükleyip rebrick.com yarışma sayfasında işaretlemeleri gerekiyor. Yarışmaya katılıp ReBrick üyeleri tarafından en çok "Beğen"ilen ilk 25 video klip, içlerinde "THE LEGO MOVIE"nin yönetmenleri Phil Lord ve Christopher Miller'ın da yer aldığı jüri tarafından yaratıcılık, orjinallik, tema ve uygunluk açısından değerlendirilecekler.

Yarışma koşulları doğrultusunda katılımcıların en az 16 yaşında ve LEGO fan sitesi http://rebrick.com'a kayıtlı olmaları gerekiyor. Başvurular 25 Mart 2013'ten itibaren 6 Mayıs 2013 tarihine kadar Kabul edilecek. Videoların en az 15 en fazla 30 saniye uzunluğunda ve en az 3.2 megapixels kamera ile, 2.40:1 görüş oranına uygun hazırlanmaları gerekiyor. Ayrıca, tasarımların sadece LEGO parçalarından oluşmaları, uyarlama parça ya da bölümler içermemeleri, "ReBrick House" kurallarına ve çocuklara uygun olmaları gerekiyor.

Daha fazla bilgi ve yarışma kurallarına http://rebrick.it/Contest, sayfasından ulaşılabilir. Ayrıca http://rebrick.it/LEGOMovie, mikro sitesinden de daha fazla talimat, örnek ve güncellemeler konusunda bilgi alınabilir. Kazananlar 20 Mayıs 2013 tarihinde ilan edilecekler.

Okuyucu Yorumları