Lenovo oyun işine girdi!

PC'leri, tabletleri ve telefonlarıyla tanıdığımız bir PC devi, sıra dışı bir oyun projesi başlattı!

PC devi, oyun yapıyor!

Bilgisayarları, tabletleri, telefonları, sunucuları ve yazılımlarıyla tanınan Çin merkezli firma Lenovo, oyunlara adımını atıyor.

Doğru okudunuz, Lenovo oyun stüdyosu Dark Rift ile beraber yeni bir indie oyunu geliştirmek üzere destekçilerinden fon toplamaya başladı. Game State adlı projede ana fikir, herhangi bir oyun tutkununun oyunun görevleri, seviyeleri, mekanikleri, karakter gelişimi ve hikayesiyle ilgili fikirlerini paylaşabilecek olması. Hatta oyuncular, ses efektleri, müzik ve ışıklandırma konusunda bile fikirlerini iletebilecekler.

Oyunun gelecekteki oyuncuları, beta-tester'dan fazlası olacak ve deneyimi şekillendirmekte önemli rol oynayacaklar. Ancak bu şekilde oyun geliştirmenin kendi tehlikeleri ve dezavantajları var ve Lenovo'nun bu süreci nasıl yöneteceği merak konusu.

Geliştirme süreci başlayan ve çekirdek öğeleri yerine oturan oyuna katkıda bulunanlardan biri olmak istiyorsanız, resmi web sayfasından kayıt olmanız gerekiyor. Kaydolup profil oluşturan herkes, oyunun durumu ve katılım fırsatları hakkında bilgilendiriliyorlar.

Lenovo'nun bu girişiminden nasıl bir oyun ortaya çıkacağını merak ediyoruz. Oyun ister iyi olsun ister kötü, böyle bir deneyin nasıl sonuçlandığını öğrenmek açısından faydalı olacak.

Okuyucu Yorumları