Lenovo Yoga, sınırları ortadan kaldırıyor

Bilgisayar başında şekilden şekle girme, bırak Yoga dizüstü bilgisayarın sana uysun

Bırak Yoga sana uysun!

360 derece döndürülebilir dokunmatik ekranı, 4 farklı kullanım moduyla Yoga dizüstü bilgisayar, sen nasıl istersen sana öyle eşlik ediyor.

Sınırlara bağlı kalamayıp aynı güne hem işi hem de eğlenceyi sığdırıyorsun. Üstelik bunları yaparken ne performansından ödün veriyorsun ne de şıklığından. Sen bu kadar çok yönlüyken, sıkıcı ve tek modlu bir notebook sana nasıl eşlik edebilir?

Dünyanın ilk 360 derece döndürülebilir dizüstü bilgisayarı olan Lenovo Yoga, kafalardaki dizüstü bilgisayar algısını tamamen değiştiriyor. Üstelik benzersiz özellikleriyle yeni çıkan taklitlerini bile kıskandırmaya devam ediyor. Sınırlara bağlı kalmayı reddeden Yoga, gün boyu senin moduna göre ister dizüstü, istersen de tablet şeklinde sana eşlik ediyor.

Yüksek performansı, 15,5 mm inceliğindeki yapısı ve 1,38 kg. hafifliği ile taşıma rahatlığı sunan Yoga, senin sesli komutlarını da algılayıp söylediğini yapıyor. Web kamerası komut girişi aygıtına dönüşen Yoga dizüstü bilgisayar ile zahmetsizce sayfaları çevir, şarkıları ileri/geri sar, ses seviyesini ayarla. Yoga dizüstü bilgisayarın öne çıkan bir diğer özelliği ise 8 saate varan pil ömrü... Güçlü hoparlörleri ve Dolby Home Theater kalitesi ile de seni saran bir ses deneyimi yaşamaya hazır ol.

Okuyucu Yorumları