Lenovo'dan yeni modüler tablet ve fazlası!

PC devi, "modüler" tabletini ve çok daha fazlasını Las Vegas'taki CES 2016'da tanıttı!

Modüler tablet ve fazlası!

Lenovo, Las Vegas'taki CES'te güncellediği ürünlerini ve yeni ürünlerini ortaya çıkarıyor.

Yeni Lenovo X1 Thinkpad tablet, Intel'in en yeni Core m7 işlemcisiyle geliyor ancak en önemli özelliği bu değil. Lenovo, yeni Thinkpad'i "modüler tablet" sözcükleriyle tanımlıyor. Örneğin tabletinizin şarjsız 10 saatten daha fazla dayanmasını istiyorsanız, "verimlilik modülünü" satın alarak 5 saatlik ek pil ömrü elde edebiliyor veya üzerinde HDMI portu ve bir pico projektör bulunan "tanıtım modülü" yardımıyla sunum yapabiliyorsunuz. Elbette buradaki "modüler" kelimesi, Google'ın modüler telefon çalışmalarındakinden biraz farklı kullanılmış.

Lenovo'dan yeni modüler tablet ve fazlası!

Thinkpad X1 Yoga ise çok ince ve hafif bir "convertible" bilgisayar. 0,66 inç kalınlığındaki cihazın tuşları, tablet modunda içeri girebiliyor. Kalem ise cihazın içerisinde saklandığından onu kaybetmekten endişe etmiyorsunuz. Bu ay 1449 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak Thinkpad X1 Yoga'nın OLED ekranlı modeli de bulunuyor.

Lenovo'dan yeni modüler tablet ve fazlası!

Güncellenen ThinkPad X1 Carbon'da ise ek hafıza ve depolama alanı gibi kullanıcıların talep ettiği yenilikler var. Şubatta satışa sunulacak olan ThinkPad X1 Carbon'un fiyatı 1299 dolardan başlayacak.

Lenovo'dan yeni modüler tablet ve fazlası!

"Dünyanın en ince masaüstü PC'si"

Lenovo'nun yeni hepsi-bir-arada bilgisayarı ThinkCentre X1, "çok ince 11mm'lik çerçeve" ve "plastikten beş kata kadar daha güçlü" alüminyum kasayla geliyor. 23,8 inç'ik ekrana sahip bilgisayar, Intel'in altıncı nesil Core i-serisi işlemcilerini kullanıyor.

ThinkCentre X1 Mart ayında 1029 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları