LG, aksiyon kamerası yapıyor

LG, kamera işini sevmeye başladı: 360 derecelik kameradan sonra sırada bakın ne var...

LG, bu işi sevdi!

LG, yeni amirali G5'i tanıtırken aynı zamanda aksesuarları olan "arkadaşlarını" da tanıtmıştı. Bu arkadaş grubu içinde özellikle 360 derecelik kamerasıyla ilgi odağı olan LG, anlaşılan kamera işini sevmiş. Zira şimdi de LG'nin yeni Action CAM'i kendini gösterdi.

Yeni kamerayla GoPro'nun karşısına rakip olarak çıkacak olan LG, LTE desteği sunan aksiyon kamerasıyla da üst düzey kablosuz bağlantı özelliği getirecek. Aksiyon kamerasının üzerinde 12 megapiksel boyutunda bir sensör yer alacak ve bu sensörle beraber kamera 30 kare 4K/UHD kayıt yapabilecek. Öte yandan 1080p/FullHD'de de 60 kare kayıt alacak olan kamera, ağır çekim modunda da 720p'de 120 kare kayıt yapacak.

Dahili hafızası olacak olan LG Action CAM LTE, yine microSD kartlarla kapasitesini yükseltebilecek. Öte yandan LTE'nin yanı sıra Wi-Fi ve Bluetooth gibi kablosuz yetenekleri de olacak elbette.

LG Action CAM LTE'nin ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı bilinmiyor. Ancak önümüzdeki ay Güney Kore'de görebilir, akabinde de Amerika ve Avrupa'da cihazla tanışabiliriz.

Okuyucu Yorumları