LG, CES 2015'te 41 ödül topladı

LG, Dünyanın En Büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2015'ten 41 ödülle döndü.

LG, CES 2015'te ödüle doydu

LG Electronics, büyük ilgi toplayan G Flex2, baş döndürücü düz ve kavisli 4K OLED TV serisi ve devrim yaratan TWIN™ Wash System çamaşır makinesi gibi son teknoloji ürünleriyle yer aldığı Uluslararası CES 2015 Fuarı'nda toplam 41 farklı ödül alarak üstün bir başarıya imza attı.

LG, Engadget, USA Today/Reviewed.com ve Digital Trends'in de arasında bulunduğu birçok kuruluş tarafından aldığı ödüllerin yanı sıra Tüketici Elektroniği Birliği (CEA) tarafından da 10 farklı CES İnnovation Ödülü'ne layık görüldü. LG'nin ödül kazandığı ürün grupları arasında ev eğlence sistemlerinden, beyaz eşya ve mobil cihazlara kadar birçok farklı kategori bulunuyor. Ayrıca LG, kazandığı ödüllerin yanında CEA tarafından Uluslararası CES 2015 4K Ultra HD Partneri unvanına da layık görüldü.

LG Electronics Amerika Başkanı ve CEO'su William Cho, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Bütün ürünlerimizin ruhunda, LG olarak kullanıcılarımıza verdiğimiz "daha iyi bir yaşam için inovasyon" sözümüz yatıyor. Kullanıcılarımıza verdiğimiz bu söz, Las Vegas'ta geçirdiğimiz bu unutulmaz haftada yeni ürünlerimizin kazandığı başarıların temelindeki en önemli nedenlerden birisi. Kazanılan bu ödüller mükemmelliğe adanmışlığımızın bir göstergesi olmanın yanında inovasyonlarımızın standartlarını 2015 ve ötesine taşımak için bize ilham veriyor"

Okuyucu Yorumları