LG CES'te Music Flow Wi-Fi ürünlerini tanıttı

LG Music Flow Wi-Fi Serisi, kablosuz müzik sistemlerini yeni bir seviyeye taşıyor...

LG'den Music Flow Wi-Fi

LG Electronics, yeni Music Flow Wi-Fi Serisi ile kullanıcılara kaliteli müzik dinleme deneyimi sunuyor. CES 2015'te tanıtılacak yeni ürün grubunda LG'nin ilk dahili bataryalı kablosuz hoparlörü de görücüye çıkıyor.

LG Electronics, Las Vegas'ta düzenlenecek uluslararası CES 2015 fuarında en yeni Music Flow Wi-Fi ürün grubunu tüm dünyadaki müzik ve sinemaseverlerin beğenisine sunacak. LG'nin yeni serisi aynı zamanda markanın ilk dahili bataryalı taşınabilir Wi-Fi hoparlörüyle (Model H4 Portable/NP8350) birlikte, geliştirilmiş Wi-Fi Sound Bar (Models HS7/LAS750M and HS9/LAS950M)ve 3D Blu-ray oynatıcıyı (Model BP550) da içinde barındırıyor. Yeni hoparlörler Android ve iOS cihazlarla tamamen uyumlu olarak tasarlandı.

LG Music Flow Wi-Fi serisindeki ürünlerin her biri bağımsız olarak kullanabileceği gibi Advanced Wireless Network ve Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz) teknolojisi ile birbirlerine bağlanarak eşi görülmemiş bir ses deneyimi yaşatıyorlar. Diğer Bluetooth hoparlörden farklı olarak cep telefonlarından müzik oynatıldığı sırada telefona gelen çağrılar müzik yayını kesintiye uğramıyor.

LG'nin ilk dahili bataryalı kablosuz taşınabilir hoparlörü

LG'nin ilk dahili bataryalı kablosuz hoparlörü LG H4 Portable/NP8350 evlerin her odasına rahatça taşınabiliyor. LG'nin yeni Music Flow Wi-Fi Serisi aynı zamanda iki yeni Wi-Fi Sound Bar ürününü de içeriyor. LAS750M eşi görülmemiş bir HD ses deneyimi yaşatırken, LAS950M ise inanılmaz derecede etkileyici ve derin bir akustik sunuyor.

Müziğinizi sokaktan eve, odadan odaya taşıyın

Tüm bunlara ek olarak Auto Music Play özelliği sayesinde yolda müzik dinleyen kullanıcılara da eşsiz rahatlıkta bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Music Flow Wi-Fi hoparlöre müzik çalan bir akıllı telefonla yaklaştığınızda hemen telefonunuzdaki müziği algılayıp oynatmaya başlıyor. Ayrıca dışarıda kulaklığınızla müzik dinlerken eve girdiğiniz anda dinlediğiniz müziği algılayan Wi-Fi Sound Bar, oturma odanızda müziğinizi çalmaya başlıyor.

LG Electronics Ev Eğlence Sistemleri Kıdemli Başkan Yardımcısı ve CAV Bölümü Başkanı Byung-hoon Min ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "LG Music Flow Wi-Fi Series ürünlerinin sağladığı esneklik ve kalite, bu güne kadarki geleneksel ses sistemlerinin sunduğunun çok daha ötesinde. Music Flow Wi-Fi ürün grubu yüksek duyarlı ses çıkışı ve Wi-Fi özellikleri sayesinde 21.yy.'da bir ses sisteminin nasıl olması gerektiğini gösteren çok başarılı bir örnek".

Okuyucu Yorumları