LG G Stylus, şimdiden ortaya çıktı!

LG'nin IFA 2014'te tanıtılması beklenen kalemli telefonu, şimdiden resmi olarak ortaya çıktı!

LG'nin yeni canavar cebi!

LG'nin kalemli telefonu G3 Stylus hakkında yeni detaylar, IFA 2014'teki tanıtımdan önce firma tarafından ortaya çıkarıldı.

LG G3 Stylus, Samsung'un da aynı etkinlikte tanıtacağı Galaxy Note 4 gibi en üst düzey bir cihaz değil. Orta seviyeye daha yakın özellikler sunan G3 Stylus, 1.3GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB dahili depolama, 13 megapiksel arka kamera ve 1.3 megapiksel ön kamerayla geliyor. Telefonun tasarımı büyük ölçüde LG G3'e benziyor, ancak teknik özellikleri kağıt üzerinde onun gerisinde.

qHD çözünürlüklü (960 x 540), 5.5 inç'lik bir ekrana sahip olan G3 Stylus, sadece 200ppi piksel yoğunluğuna sahip. Yeni telefon, LG G3'ün 534ppi sunan QHD ekranı karşısında da geride kalıyor. Ancak bu, elbette görüntü kalitesinin iyi olmadığı anlamını taşımıyor.

"Rubberdium"dan üretildiği söylenen kalemle gelen LG G3 Stylus, Android 4.4 KitKat ve LG'nin en son kullanıcı arayüzüyle geliyor. İlk olarak Brezilya'da Eylül'de satışa sunulacak olan telefon, daha sonra Asya, Orta Doğu, Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda satışa sunulacak. LG G3 Stylus'un Avrupa'ya, ABD ve Avustralya'ya gelip gelmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Okuyucu Yorumları