LG G3'le beraber, minisi de gelebilir!

Son ayların en çok beklenen telefonlarından biri, yanında bu "ufaklıkla" birlikte gelebilir!

Onun da "minisi" geliyor!

Bu yıl cep telefonu pazarında sağlam bir rekabet göreceğiz. Samsung Galaxy S5, HTC One (M8), Sony Xperia Z2, LG G3 gibi devlerin yanında bir de bu amirallerin "mini" modelleriyle şenlenecek olan pazar, elbette en çok teknoloji tutkunlarına yarayacak.

LG'nin sızıntılarını sürdüren yeni amirali G3, muhtemelen 17 Mayıs'ta tanıtılacak. Daha önce "B2" kod adıyla ortaya çıkan cebin ardından bu kez de LG-D725 model numarasını taşıyan "B2MINI" kod adlı bir cep hakkında bilgiler geldi. Görünüşe göre LG G3'ün "mini" modeli için çok beklemeyeceğiz. Yalnızca kod adıyla değil, teknik detaylarına ilişkin bilgilerin de bulunduğu sızıntı raporunda ilk dikkat çeken detaylar arasında G3 Mini'nin 4.7 inç ekran boyutunda olacağı ve 720p çözünürlük sunacağı bulunuyor.

Android 4.4.2 KitKat'le geleceği düşünülen LG G3 mini, 8 MP'lik bir arka kameraya sahip olacak. 3.266 x 2.248 piksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilecek olan LG G3 mini için henüz bir doğrulama mevcut değil. Ancak bu modeli haziran öncesinde görmeyi bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları