LG G4 bir kez daha sızdı!

LG G4'ten sızan yeni fotoğraf, telefonun çok farklı özelliklerle gelebileceğini söylüyor!

LG G4 bu mu?

Hatırlayacak olursanız LG, Mobil Dünya Kongresi'ne birkaç gün kala yeni amirali olacak olan G4'ü şimdilik tanıtmayacağını söylemişti. Bu da fuara Samsung'un Galaxy S6 ve S6 Edge, HTC'nin ise One M9 modeliyle damgasını vurmasına yol açmıştı. LG G4'ün tanıtımına ilişkin yöneticilerden aldığımız cevap ise G3'ün tanıtımıyla aynı zamanlarda olacağı. Bu da önümüzdeki mayıs ayını işaret ediyor. Elbette her ne kadar G4'ün tanıtımı için süreç devam etse de, sızıntılar tüm hızıyla sürüyor. Bu defa da G4'ün tasarımına ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı.

Gelen yeni görsellere göre LG G4'ün kavisli yapıda olacağı anlaşılıyor. Ele daha rahat oturması için arka yüzeyin kavisli olmasına alışığız, ancak sanki bu kavis ekrana da yansıyacak gibi görünüyor. Fotoğraflardan tahmin etmesi açıkçası bir hayli güç.

Kamera daha mı büyük?

Fotoğrafa dikkatli baktığımızda G4'ün kamerasının G3'e oranla daha büyük olduğu görülüyor. Bu da G3'ün 13 MP'lik olan kamerasına göre daha üst çözünürlük sunabileceği veya ek özellikler sağlayacağı anlamına gelebilir elbette. Şu an sızıntılar G4'ün kamerasının 16 MP olacağını işaret ediyor.

Bunun dışında G4'ün arka yüzeyinin tasarımı G3'e fazlasıyla benziyor. Lazer sensör ve çift LED flaş da aynı G3'teki şekliyle yerlerini koruyor gibi. Arka yüzeyde yer alan güç ve ses butonlarının tasarım itibariyle ufak bir değişiklik yapıldığını da görmek mümkün. G4'ün metalik yüzeyle mi geleceği, yoksa metal görünüme sahip plastik malzemeye mi sahip olacağı konusunda ise şu an kesin bir bilgi yok.

İlginç boyutlar

LG G4'ün diğer sızan özellikleri ise boyutlarına ilişkin. LG G4 muhtemelen 148.9 x 76.5 x 9.9 mm boyutlarında olacakken, bu boyutlar G3'te 146.3 x 74.6 x 8.9 mm idi. Bunlara göre LG G4, G3'ten daha kalın ve daha geniş bir telefon olacak. Son olarak G4'ün ekranının 5.3 inç boyutunda 2K çözünürlükte olacağını söyleyelim ve şu ana kadar sızan diğer teknik özelliklerinin kısa bir listesini verelim.

Ekran: 5.3 inç True HD-IPS + LCD - Corning Gorilla Glass 4 (554 ppi)
Çözünürlük: 1440x2560 px
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 810
Bellek: 4 GB Dahili Hafıza: 32/64 GB (microSD ile 128 GB)
Arka Kamera: 16 MP
Ön Kamera: 5 MP

Okuyucu Yorumları