LG G5 hız testlerinde Galaxy S7'yi geçiyor!

Henüz piyasaya sürülmemiş olsalar da Galaxy S7 ve LG G5'in hız testlerinde büyük bir rekabet var!

LG G5, Galaxy S7'yi geçti!

LG G5'in 21 Şubat'ta tanıtılacağını artık biliyoruz. Telefon hakkındaki bilgilerimiz de, sızıntılar sayesinde az sayılmaz. Şimdi ise cihazın hız testi sonuçlarıyla karşı karşıyayız.

Geekbench'in web sitesinde görünen test sonuçlarında LG G5'in Snapdragon 820 işlemci ve 4GB RAM ile geldiği anlaşılıyor. Bu ikili muhtemelen 2016'nın çoğu amiral gemisinde olacak, ancak G5 için LG G4'e kıyasla önemli bir sıçrama anlamına geliyor.

Sayfadan LG G5'in Android 6.0.1 ile çalıştığı anlaşılıyor. Ancak telefonun stok Android deneyimi değil, LG'nin kendi arayüzüyle çalışacağını hatırlatmamız gerekiyor.

LG G5 hız testlerinde Galaxy S7'yi geçiyor!

Hız testi sonuçları, LG G5'in çoklu çekirdekte 5061 puanla Galaxy S7'yi geride bıraktığını gösteriyor. Galaxy S7, aynı testte ancak 4979 puan alabilmişti. Bununla birlikte LG G5'in tek çekirdek puanı olan 2248, aynı testte 2282 alan S7'nin biraz gerisinde.

Hız testleri tabi ki gerçek hayattaki performansı yansıtmayabilir. Ancak sonuçlar, G4 gibi işlem gücünde rakiplerinin biraz gerisinde kalan telefonun ardından sevindirici. Snapdragon 820 işlemci bir yana, QHD ekran, parmak izi okuyucu, çift lensli kamera ve metal kamerasıyla LG G5 çok etkileyici bir telefon olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları