LG G5'in pili böyle çıkabilir!

Eğer bu sızıntı gerçekse, LG G5'in pilini çok farklı bir şekilde değiştireceğiz...

LG G5'in pili şaşırtacak!

LG G5'in çıkarılabilen piliyle ilgili dedikodular, yeni bir söylentiyle daha da ilginç bir hal aldı. Sızan yeni bir görüntüden, telefonun pilini çıkarmak için arka kapağı açmamıza gerek kalmayacağı anlaşılıyor.

NoWhereElse'in ortaya çıkardığı fotoğrafta LG G5'e ait olduğu söylenen bir kutu görünüyor. Kutunun üzerindeki resim ise pilin telefonun altından dışarıya doğru çıkacağını söylüyor. Bu konsept, "Magic Slot" adıyla daha önce de ortaya çıkmıştı. Önceki sızıntıda kamera ve pil modüllerinin ayrı olarak satın alınabileceği ve telefona ilave edilebileceği iddia edilmişti.

Yeni tasarım gerçekse, LG G5'in tek parça (unibody) tasarımdan ödün vermeden pil değişimi işlevini sunabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte fotoğraftaki kutunun gerçekten G5'e ait olduğunu doğrulamak şu an pek mümkün deği. Dikkatimizi çeken bir başka detay, telefonun büyük boyutuna kıyasla pilin küçük boyutu oldu. LG, pil değiştirilebilir olduğundan onun gücüne çok fazla önem vermemiş olabilir. Pilin bu şekilde çıkarılmasına izin veren telefonlara az rastlasak da, aslında yeni bir icat değil.

LG'nin yeni telefonuyla Pazar günü, firmanın MWC'deki basın konferansında tanışacağız.

Okuyucu Yorumları