LG G5'in tasarımı işte böyle olacak

LG'nin beklenen amiral gemisi G5'e ait olduğu iddia edilen yeni tasarım görüntüleri ortaya çıktı!

LG G5 işte böyle olacak!

LG, son piyasaya çıkarttığı telefonlarla büyük başarı elde etmişti. Güçlü özelliklerinin yanında tasarımıyla da farklılık yaratan LG, gelecek amirali G5'te yepyeni bir tasarıma daha imza atabilir.

CNET Kore kaynaklı bir habere göre LG G5, yeni bir tasarımla karşımıza çıkacak. Buna göre LG, G4'ten sonra kavisli tasarımı bir kenara bırakarak bambaşka bir tasarım biçimine yönelmiş. Zira ortaya çıkan görseller bunu gösteriyor. İşlenmiş görüntülere göre tamamen metal bir tasarıma sahip G5 modeli görebiliriz. Ekranın alt kısmının bir çekmece gibi açılabildiği belirtilen bu görüntülere göre telefonun bataryası da bu yolla değiştirilebilecek. LG, CNET Kore tarafından yayınlanan bu görsellere ilişkin bir açıklama henüz yapmış değil.

LG, yeni amiral gemisini MWC 2016'da tanıtacağını daha önce doğrulamıştı. Deri tasarımdan uzaklaşarak metalik gövdeye yönelecek olan LG, telefonun arka yüzünde yine parmak izi sensörüne yer verecek. Ayrıca ekranın alt kısmı ekranı genişleten biçimde kavisli bir yüzeye sahip olacak.

Elbette tüm bu sızıntıların ne derece doğru olduğunu LG G5 tanıtılmadan önce bilemeyeceğiz.

Okuyucu Yorumları