LG G5'te iki ekran ve iki kamera olabilir!

LG'nin yeni amiral gemisi G5'te, bazı özelliklerin "çifter çifter geleceği" iddia ediliyor!

LG G5 için yeni iddialar!

Mobil Dünya Kongresi'nin başlamasına yalnızca birkaç gün kala, etkinlikte tanıtılacak olan yeni telefon modellerine ilişkin sızıntılar sürüyor. LG'nin tanıtacağı yeni amiral modeli G5'e ait olduğu iddia edilen görseller daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi bunlara ek bilgiler gelmeye devam ediyor. Güvenilir sızıntı kaynağı @evleaks'in verdiği bilgiye göre, LG G5'te çift kamera ve çift ekran yer alacak.

Evan Blass, LG G5'i yakından görme şansı bulduğunu ve telefonun çift ekran ve çift kamera ile birlikte geleceğini iddia ediyor. Ekrana ilişkin herhangi bir detayı açıklamaktan kaçınan @evleaks, ikinci ekranın ne boyutunu, ne konumunu, ne de amacını açıklıyor.

LG'nin G5'te böyle bir hamle yapacak olması aslında şaşırtıcı değil, zira benzer özellikleri LG V10'da da görmüştük. Hatırlarsanız V10 modelinde 2.1 inç boyutunda ve yalnızca bildirimler için kullanılan ikinci bir ekran daha yer alıyordu.

Öte yandan telefonun arka yüzünde çift kameraya yer verileceği de dikkat çekiyor. Burada iki adet geniş açılı lens sunacağı söylenen LG'nin, yakın zamanda tanıttığı LG X Cam modelinde de çift kamera vardı.

Kısacası G5'te göreceğimiz özelliklerin pek çoğunu daha önce farklı modellerde bir şekilde gördük. Ancak elbette LG'nin bunları nasıl işlediğini G5'in tanıtımından önce göremeyeceğiz. Telefonun ayrıca çıkartılabilir bir batarya, Snapdragon 820 işlemci ve 4 GB RAM ile beraber gelmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları