LG, giyilebilen telefon hayali kuruyor!

LG'nin patentini aldığı bu ilginç cihaz, yakın gelecekte akıllı saatleri tarihe gömebilir!

LG'nin yeni hayali işte bu!

Her sene işlem gücünü ve ekran çözünürlüğünü katlayarak geliştiren akıllı telefonların çoğunlukla değişmeyen bir yanları var: tasarımları. LG ve Samsung gibi sayısı sınırlı birkaç firma, klasik düz telefonların yanında, farklı görünümlü cihazlar üretme denemelerinde bulunuyorlar. LG'nin yeni aldığı bir patent ise bileğe giyilebilen bir akıllı telefonu tarif ediyor.

Patentte kıvrılıp, bileğe sarılan telefonun tam olarak nasıl çalışacağından bahsedilmiyor. Bu yüzden onun gerçeğe dönüşmesinin yakın olmadığını söylemek mümkün. Bugün bükülebilen telefonlara sahip olsak da, bu cihazların bükülme kapasiteleri oldukça sınırlı.

LG, giyilebilen telefon hayali kuruyor!

Aslında buna çok benzer patenti, geçtiğimiz günlerde Samsung da almıştı. İki patent arasında yapısal açıdan bazı farklar olsa da, iki devin aynı fikri paylaşıyor oldukları açık.

Piyasada halen kalkış yapmayı bekleyen akıllı saatler bulunduğundan, bu tip cihazların öncelikle akıllı saatleri ortadan kaldırmaları gerekebilir. Yine de LG ve Samsung gibi büyük firmaların yeni fikirler üzerinde düşünüp taşındıklarını bilmek güzel.

Okuyucu Yorumları