LG Katlanabilir Telefonu Sunmaya Hazır Değil

İlk "dürülebilir" televizyonu üreten şirket unvanını elde eden LG, katlanabilir akıllı telefonlar için o kadar da hevesli değil!

LG bekleyip görme taraftarı!

LG, dünyanın ilk "dürülebilen" OLED televizyonunu tanıtan şirket olmasına rağmen katlanabilir akıllı telefon konusunda "bekle ve gör" stratejisini benimsemiş durumda. Bu, en azından LG'nin televizyon departmanının başındaki Brian Kwon'a göre doğru.

LG'nin büyük sorunlar yaşayan akıllı telefon departmanını geçtiğimiz yılın son çeyreğinde devralan Kwon, geçtiğimiz Cuma günü Seul'de düzenlenen bir basın toplantısında yaptığı bir açıklamada katlanabilir akıllı telefon modelini 5G teknolojisi ile birlikte sunma seçeneğini değerlendirdiklerini ve sonunda kararlarını bu üretimi yapmamaktan yana kullandıklarını belirtti.

Korea Times tarafından paylaşılan haberde Kwon, LG'nin akıllı telefon endüstrisindeki esas hedefinin öncelikli olarak pazardaki eski pozisyonunu geri kazanmak olduğunu vurguluyor. Kwon'a göre "şimdi, LG için katlanabilir bir akıllı telefon modeli tanıtmak adına çok erken bir zaman." Güney Koreli elektronik devi, kullanıcıların ilgi çeken bu teknolojiye vereceği cevaba bağlı olarak pazardaki talebe yanıt vermek için tamamen hazır durumda.

LG'nin akıllı telefon klasmanında düşüşüne hızla devam ediyor olduğu düşünnüldüğünde LG'nin katlanabilir akıllı telefon gibi ilgi çeken bir teknolojiyi bulunduran bir seçenek sunmaması, şirketin akıllı telefon endüstrisindeki konumunu iyiden iyiye zedeleyebilir. Bununla birlikte katlanabilir akıllı telefonların günümüzdeki durumu, şirketin bu seçim için daha uygun bir zaman beklemesini mantıklı kılıyor olabilir zira şimdiye kadar gördüğümüz çoğu katlanabilir akıllı telefon tasarımı, pratik kullanım deneyiminden oldukça uzak bir durumda.

Okuyucu Yorumları