LG Music Flow ile müzik sizi takip etsin

LG'nin kablosuz akıllı Hi-Fi ses sistemi çözümüyle "seslerin akışını" hissedin.

Müzik akışta!

LG Electronics dünya çapında yaptığı duyuruyla tüm müzikseverler için yeni LG Music Flow ürününü duyurdu. LG Electronics, LG Music Flow Hoparlörler (H3, H5 ve H7 Model), Sound Bar (HS6 Model), Network Bridge (R1 Model) ve akıllı telefonlar için Music Flow Player uygulamasıyla birlikte ev ortamları için akıllı ve kullanımı rahat bir Hi-Fi ses ekosistemi yaratıyor.

Kullanıcılar Music Flow uygulaması ile farklı kaynaklarda depolanmış olsa bile dijital müzik kitaplıklarını ve evlerindeki bütün Music Flow cihazlarını tek bir noktadan düzenleyip yönetebiliyorlar. Uygulama internet radyolarına bağlanmayı oldukça kolay hale getirirken şarkı ve oynatma listesi önerilerinde bulunuyor. Aynı zamanda kullanıcı yoldayken akıllı telefonundaki bir müzik çalar olarak da kullanılabiliyor.

LG Music Flow aynı zamanda insan ve makine iletişimini kişiselleştiren eşsiz bir hizmet olan LG HomeChat'i de içinde bulunduruyor. Kullanıcılar HomeChat ile popüler mesajlaşma uygulaması Line'ı da İngilizce olarak LG Music Flow'la birlikte kullanabilecekler. Bunlara ek olarak ev için Hi-Fi ses sistemlerinde ilk olan NFC işaretleme özelliği sayesinde kullanıcılar tek dokunuşla hızlı ve sade bir şekilde müzik keyfini yaşayacaklar.

Auto Music Play özelliğiyle müziğinizi her yere taşıyın

Yeni LG Music Flow'un en dikkat çekici özelliklerinden birisi ise Auto Music Play. Auto Music Play ile kullanıcılar dış mekanlarda akıllı telefonlarını kullanarak dinledikleri müziklerin evlerine girdiklerinde otomatik olarak LG Music Flow'dan çalmasını sağlayabiliyorlar. Aynı zamanda HomeChat entegrasyonu sayesinde kullanıcılar uzak bağlantıyla LG Music Flow'dan akşam eve gelecek misafirleri için müzik tavsiyesi alabiliyorlar.

En ideal ses performansını kesintisiz sağlayabilmek için LG, tescilli Automatic Loudness Compensation Algorithm özelliğini de LG Music Flow'la bütünleştiriyor. Bu gelişmiş yazılım sayesinde her frekansta sesin gücü ve berraklığı aynı seviyede sağlanabiliyor. Ek olarak her hoparlör gelişmiş nano-fiber köpük ve kağıt hamurundan üretilen diyafram sayesinde ses kalitesini üst seviyelere taşıyor. HS6 Sound Bar'a özel LG Stereo Field Extension (SFX) Algoritması çok daha genişletilmiş ve keyifli bir surround ses efekti sağlıyor.

LG Music Flow modelleri H7 (70W), H5 (40W) ve Network Bridge model R1, IFA Berlin 2014 etkinliğini takiben Eylül ayı başında Birleşik Krallık ve tüm Avrupa pazarlarında kullanıcılarla buluşacak. LG Music Flow'un H3 (30W) modeli ve Sound Bar HS6 (320W) modeli ise çok yakın zamanda tüm dünyada piyasaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları