LG, MWC 2014'te şov yapacak!

Bir değil, iki değil... Telefon devinin MWC 2014'te tanıtacağı yeni cep canavarları ortaya çıkıyor!

Hepsinde KitKat olacak!

Teknoloji tutkunlarının heyecanla bekledikleri CES 2014 fuarını geride bıraktık. Fakat sırada, Barselona'da yapılacak olan MWC 2014 etkinliği var. Bugüne kadar çıkan haberlere baktığımız zaman, MWC 2014'ten en çok öne çıkacak firmalardan birisinin LG olduğunu görüyoruz zira firma birçok yeni akıllı telefonunu bu fuarda gözler önüne serecek.

HTML5Test isimli benchmark sitesi üzerinde bugüne kadar birçok LG telefon kendisini gösterdi ve hepsine de Android 4.4 KitKat işletim sistemi kurulduğu gözlemlendi. Site üzerinde, benchmark sonuçlarında ortaya çıkan telefonların listesiyle şöyle; D830, LS740, LG-D410, LG-D320 ve LG-MS323. Pek tabi Google'ın yeni işletim sistemini rahat şekilde çalıştırabilecek telefonların, yeterli donanıma sahip olacakları bir gerçek ve LG'nin tüm yeni cihazlarında KitKat kurulu olması, en düşük seviye modelin bile güçlü bir donanımla karşımıza çıkacağını gösteriyor.

LS740 ID aynı zamanda Bluetooth SIG isimli sertifika sitesinde de göründü. Sitede yayınlanan habere göre, cihazın Amerika'da Sprint aracılığı ile piyasaya çıkmadan önceki son testleri yapılıyor. Diğer bir dedikoduysa LG G2 mini hakkında. Bir süredir ağızdan ağıza dolaşan telefon modelinin HTML5Test sitesinde yayınlanan isimlerden birisi olup olmadığı merak konusu.

Tüm bu soruların cevaplarını Şubat ayında gerçekleşecek olan MWC 2014 fuarı esnasında hep birlikte alacağız.

Okuyucu Yorumları