LG, stüdyo kalitesinde ses sistemini sundu

İnce ve şık tasarıma sahip yeni LG ses sistemi Sound Bar, stüdyo kalitesini getiriyor.

Stüdyo kalitesinde ses!

LG Electronics, televizyon keyfini üç boyutlu ses kalitesiyle zenginleştiren yeni ürünü Sound Bar'ı (model: NB5540) tüketiciyle buluşturdu. 35 mm'lik yüksekliği ve ince yapısıyla televizyonun hemen altına konumlandırılan cihaz, 320W gücünde 4.1 kanallık sistemi ve Hi-Fi dijitalden analoğa dönüştürücü (DAC) sayesinde ince TV'ler için kablosuz bağlantısı ile her boyuttaki TV ile mükemmel bir uyum sağlıyor.

Yeni nesil ince TV'lerin estetik görünümüne uyum sağlayan Sound Bar, minimalist tasarımı ve koyu gümüş rengiyle modern iç mekanların uygun bir parçası haline geliyor. TV'nin altında duvara monte edilerek kullanılabilen Sound Bar, harika görüntüsü ve ses kalitesiyle göz doldurur nitelikte. Kablosuz bağlantı özelliği sayesinde, kabloların oluşturabileceği kalabalık görüntüyü ortadan kaldırıyor. Diğer yandan, LG'nin Sound Sync özelliği sayesinde kullanıcılar akıllı telefon ya da mobil cihazlarını Bluetooth üzerinden Sound Bar'a bağlayabilecekler.

Diğer bir model ise, daha küçük TV modelleriyle kullanım için özel olarak tasarlanan Sound Bar NB4540. Diğer modellere oranla çok daha kompakt bir tasarımı olmasına rağmen 320W çıkış gücü ve 4.1 kanallı sistemiyle Sound Bar evinizin yeni gözdesi olacak.

Okuyucu Yorumları