LG, X Cam ve X Screen telefonlarını tanıttı!

LG, Mobil Dünya Kongresi öncesi X Cam ve X Screen isimli iki yeni cep telefonunu tanıttı!

LG'den iki yeni telefon daha!

Görünüşe göre LG, 2016 yılında akıllı telefonlarıyla kendinden bir hayli söz ettirecek. Barselona'da, MWC 2016'da tanıtılması beklenen G5 amiraliyle yetinmeyecek gibi görünen LG, bunun dışında iki farklı telefonu da kongre öncesinde, tüm detayları vermese de tanıttı.

X Cam ve X Screen olarak isimlendirilen iki akıllı telefon modelini tanıtan LG, her iki yeni telefonla da orta segmente hitap ediyor. Fakat telefonların sahip olduğu özelliklerle artık standartlaşan orta segmente farklı bir hareket getirecek olan LG, rekabete çift kamera ve çift ekranla farklılık katıyor. Bu telefonlardan X Cam, arka yüzünde çift kamera bulunduruyor. LG, bu telefonuyla ilgili olarak "kullanıcılara gelişmiş kamera yetenekleri sunmak istiyoruz," derken, X Screen modeliyle de kullanıcılara ikinci bir ekran sunuluyor. LG V10 modelinde de gördüğümüz gibi 1.76 inçlik ikinci bir ekranı üzerinde bulunduran X Screen, ayrıca 4.9 inçlik ana ekranın da sahibi. Bu ikinci ekranıyla, LG G5 için de açıklanan "always on" modunu sunacak olan X Screen, bu ekranda bildirim ve saat / tarih gibi bilgileri gösteriyor.

Her iki telefon da 21 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde detaylarıyla sahnede olacak. Ayrıca telefonların Asya, Avrupa ve Latin Amerika'da gelecek ay satışa sunulacağı bilgisi de mevcut.

Okuyucu Yorumları