LG'den, G6 için sürpriz karar!

LG, Nexus 4'ten beri hiçbir telefonunda kullanmadığı bu özelliği, iddialara göre yeni amiral gemisi G6'da kullanabilir...

LG'den, G6 için sürpriz karar!

LG'nin bir sonraki amiral gemisi telefonunun, LG G5'e göre bazı özellikleri kaybetse de, dikkat çekici bir geliştirmeyle geleceğine işaret ediliyor. Koreli haber sitesi ChosunBiz'e konuşan anonim kaynaklar LG G6'nın kavisli olmayan bir LCD ekranla geleceğini ve kablosuz şarj özelliğine sahip olmayacağını belirtiyor. Bu elbette birçok kullanıcı için bir tür hayal kırıklığı yaratsa da söz konusu kaynaklar ayrıca G6'nın bir önceki modele göre, sertleştirilmiş arka cam panel sayesinde materyal kalitesi anlamında önemli bir ilerleme kaydettiğini ifade ediyor.

LG G5'in materyal kalitesi açısından boyalı bir alüminyum gövdeye sahip olduğu ve plastik hissi verdiği için bazı olumsuz eleştiriler aldığını göz önünde bulundurursak, G6'nın bu anlamda çok daha üst düzey bir cihaz duygusu vereceğini söyleyebiliriz. Daha önce Nexus 4 için cam arka panelden yararlanan LG, bu modelden beri böyle bir adım atmamıştı.

Diğer yandan, firmanın henüz OLED ekran teknolojisinin üretimine hazır olmadığı için yeni cihazda bu teknoloji görmenin mümkün olmayacağı iddia ediliyor.

Okuyucu Yorumları