Lig TV'yi internetten izlemek artık mümkün!

Türkiye Süper Lig maçlarını internetten canlı izleyin: Lig TV'yi internetten izlemek artık mümkün!

Lig TV artık internette!

"Superonline Fiber İnternet" aboneleri 'Superplay' ile Lig TV'de yayınlanan maçları ve programları, fiber internetin hızı sayesinde yüksek görüntü kalitesi ve canlı yayın olarak izleyebilecek.

Kullanıcılar isterlerse aylık Lig TV üyesi olup tüm yayın ve maçları ayda 29,90 TL'ye; isterlerse İzle Öde Modeli ile derbi maçlarını 48 TL, diğer maçları 12 TL karşılığında canlı olarak izleyecek. Tıkla ve izle kolaylığında sunulacak hizmet, 10 Ağustos'ta http://www.superonline.com/superplay adresinde kullanıma açıldı.

"Superonline Fiber İnternet" kullanıcıları 'Superplay' ile 10 Ağustos'tan itibaren Lig TV maçlarını uygun fiyata canlı olarak internetten izleyebilecek. Superonline'ın abonelerine sunduğu bu hizmet, Türkiye'de Lig TV yayınının Lig TV dışında canlı olarak internet üzerinden izlenebildiği ilk uygulama olacak.

İnternet TV'si için dönüm noktası olacak

İnternet TV'si için dönüm noktası olacak

Superonline Pazarlama ve Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Lig TV ile yaptıkları işbirliğiyle, internet teknolojileri ve internet tv alanında aboneleri için önemli bir servise imza attıklarını belirtti. Özata,"Superonline olarak kendi fiber optik altyapımızı oluşturuyor ve son kullanıcıya 100Mbps'e varan yüksek bant genişlikleri sunuyoruz. Bugün Türkiye'de konutlara 100 Mbps'lik fiber optik bağlantı sunan ilk ve tek operatör Superonline'dır. Sahip olduğumuz fiber optik altyapı üzerinden sunduğumuz hizmet ile abonelerimizin internet deneyimlerini zenginleştireceğiz. Diğer internet bağlantı türlerinin çok üzerinde bant genişliği ve hıza sahip "Fiber İnternet" hizmetimiz ile içeriğimizi farklılaştırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz"dedi.

İki farklı üyelik tipinin olacağı serviste, aylık aboneler 29,90 TL karşılığında Lig TV yayınını ve maçlarını izleyebilecek. İzle Öde Modeli'nde ise derbi maçları 48 TL'ye, diğer maçlar 12 TL'ye izlenebilecek.

Türkiye genelinde 4 bin kilometreden fazla fiber alt yapı kurulumu gerçekleştiren Superonline, 2009 yılında yatırımını ikiye katlayarak, 8 bin kilometrenin üzerine çıkartacak. 2008 yılsonu itibariyle 250 bin konut ve 50 bin işyeri olmak üzere toplam 300 bin noktaya fiber bağlantı gerçekleştiren Superonline, 2009 sonunda bu rakamın 500 bini geçmesini hedefliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları