Live Photos'u Android'e taşıyın!

iPhone'un Live Photos işlevini Android'li telefonunuza taşımanın yollarını açıklıyoruz!

Live Photos Android'e geliyor

Fotoğrafların sabit olması, kımıldamaması çok normal, çnükü hareketli olanlarına video veya film diyoruz. Ancak GIF stili animasyonları halen oldukça popüler ve son dönemde Apple'ın "Live Photos" işlevi sıkça konuşuluyor.

Android'li telefonların çoğunda bu işlev bulunmuyor ancak üçüncü parti uygulamalar, her zamano olduğu gibi imdadınıza yetişiyor. Aşağıda Apple'ın Live Photos işlevini Android'e getiren uygulamalardan en iyilerini sizin için sıraladık.

Live Photos'u Android'e taşıyın!

Graphica Live Photo Maker

Graphica Live Photo Maker, hızla hareketli fotoğraflar yakalamanıza ve önce çektiğiniz fotoğraflardan animasyonlar oluşturmanıza izin veriyor. Yeni bir "Quick Live Photo" yakalamak için düğmeye dokunup, Start düğmesine dokunmanız yeterli. Özneniz yavaşça hareket ettiği sürece iyi sonuçlar alacaksınız.

Live Photos'u Android'e taşıyın!

Gif Me! Camera

Bu araçla telefonunuzun galerisinde bulunan fotoğraf ve videolardan GIF animasyonları oluşturabilirsiniz. Yeni bir canlı fotoğraf oluşturmak isterseniz bu çok kolay. Kamera simgesine dokunun ve işiniz bittiğinde Capture düğmesine dokunun. Bunun ardından karşınıza çeşitli filreler ve düzenleme araçları gelecek.

Düzenlemeyi tamamladığınızda dosyayı GIF veya MP4 olarak kaydedebilir, sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Camera MX ve diğerleri!

Camera MX ve diğerleri!

Camera MX

Camera MX, canlı fotoğraflar oluşturmaktan öte, başka işlevler de sunuyor. Uygulamayı açar açmaz Camera MX kamerası açılıyor, ancak dilerseniz bunu değiştirebiliyorsunuz.

Live Photos'u Android'e taşıyın!

GifBoom

GifBoom, kullanımı kolay arayüzüyle GIF animasyonları oluşturmanıza izin veriyor. Kayıt düğmesine basarak kaydetmeye başlayabilir ve işiniz bittiğinde hızı ve filtreleri seçerek GIF dosyasını kaydedebilirsiniz.

Live Photos'u Android'e taşıyın!

Fyuse – 3D Photos

Bu uygulamayla müthiş kavisli fotoğraflar (Spatial Photos olarak adlanıdırılıyor) oluşturmanız mümkün. Bu fotoğraflar, diğer uygulamalardaki 180 derecelik fotoğraflara benziyor ancak biraz daha küçükler. Bu yolla çektiğiniz fotoğraflar, normal fotoğraflardan çok daha iyi görünebiliyorlar.

Fyuse'u kullanmak için kamera düğmesine basın ve kaydet düğmesine basılı tutarken kamerayı tek bir yöne doğru yavaşça hareket ettirin (sola, sağa, yukarıya veya aşağıya). Bu sırada odak noktanızdaki nesneyi merkezde tutmaya devam edin. Bittiğinde düğmeyi bırakın ve küçük resme dokunarak kaydınızı ön-izleyin.

Bunun ardından dosyanın başını ve sonunu kırpabilir, fotoğrafa filtreler ekleyip çeşitli seçenekleri ayarlayabilirsiniz.

Fyuse'un iOS sürümü de bulunuyor.

Okuyucu Yorumları