Logitech G402, FPS'ciler için hazır!

Logitech G402 Hyperion Fury, Fusion Engine teknolojisi ile maksimum hız ve duyarlılık sunuyor.

Logitech G402 hazır!

Logitech G, yeni Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse'u tanıttı. Hyperion Fury, Logitech'in özel Fusion Engine Sensör teknolojisi ile saniyede 12 metre'nin üzerinde hatasız tarama ve Logitech Özel Delta Zero Sensör teknolojisi ile rakipsiz hassasiyet sunuyor.

FPS oyuncuları için özel dünyanın en hızlı mouse'unu tasarladıklarını söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, "Üç yıllık yoğun Ar-Ge çalışmalarının ardından geliştirilen üstün özellikli Logitech G402 Hyperion Fury istisnasız dünyanın en hızlı oyun mouse'u. Oyunseverlere bu teknolojiyi sunmaktan gurur duyuyoruz. FPS oyuncuları için hızlı ve uygun oyun mouse'u olan G402, hafif tasarımı, Fusion Engine özelliği ve hassasiyeti ile daha hızlı ve şiddetli vuruşlar yapabilmenizi ve bu sayede tüm savaşları kazanabilmenizi sağlayacak," dedi.

Hyperion Fury'nin Logitech mühendisleri tarafından geliştirilen Fusion Engine teknolojisi birçok FPS oyuncusunun yaşadığı, hareket hızının mouse hızı kadar olmaması problemini de çözüyor. İleri seviyedeki optik sensör teknolojisi, ivmeölçer ve denge çarkı ile Fusion Engine başarılı bir tarama hızı sunuyor.

Başarılı özellikler

Hyperion Fury'daki Fusion Engine 32 bit ARM işlemci gücü ile saniyede 12 metre takip hızına erişiyor. Ayrıca, hafif materyalden yapılmış olması ve düşük sürtünme özelliği hızlı hareket etmesini sağlıyor.

Logitech özel Delta Zero teknolojisi ile Hyperion Fury'de kesin nokta atışı teknolojisi sağlıyor. DPI ayarlarına hemen erişebilir ve maksimum hassasiyetle hatasız pikselde pusuya geçebilir veya hızlı manevralara atlayabilirsiniz. Logitech Gaming Software kullanarak beşinci DPI ayarını ekleyebilir ve oyun deneyiminizi sevdiğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. DPI değiştirme özelliği ile Hyperion Fury 4000 DPI'dan 240 DPI'a hızlı şekilde geçerek savaşın kaosunda başarılı olmanız için gereken esnekliği sağlıyor.

Hyperion Fury, Logitech Gaming Software ile kullanabileceğiniz isteğe göre programlanabilir sekiz adet tuşa sahip. Kişisel ayarlarınız maksimum hız ve erişim için hafızaya kaydedilebilir. 1-milisaniye rapor hızı ile Hyperion Fury tüm komutlarınızın anında yerine getirilmesini sağlar.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse bu ay Türkiye'de satışa sunulacak ve fiyatı 169 TL olacak.

Okuyucu Yorumları