Logitech yeni oyuncu faresini tanıttı

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse'unu tanıttı.

Logitech'ten yeni fare

Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse, Logitech'in özel Fusion Engine™ sensör teknolojisi ile saniyede 12 metrenin üzerinde hatasız tarama ve Logitech Özel Delta Zero™ Sensör Teknolojisi ile yüksek hassasiyet sunuyor. Ayrıca, hafif materyalden yapılmış olması ve düşük sürtünme özelliği hızlı hareket etmesini sağlıyor.

Logitech özel Delta Zero teknolojisi ile Hyperion Fury'de kesin nokta atışı teknolojisi sağlıyor. DPI ayarlarına hemen erişebilir ve maksimum hassasiyetle hatasız pikselde pusuya geçebilir veya hızlı manevralara atlayabilirsiniz. Logitech Gaming Software kullanarak beşinci DPI ayarını ekleyebilir ve oyun deneyiminizi sevdiğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz. DPI değiştirme özelliği ile Hyperion Fury 4000 DPI'dan 240 DPI'a bir göz kırpması kadar hızlı şekilde geçerek savaşın kaosunda başarılı olmanız için gereken esnekliği sağlar.

Hyperion Fury, Logitech Gaming Software ile isteğe göre programlanabilir sekiz adet tuşa sahip. Kişisel ayarlarınız maksimum hız ve erişim için hafızaya kaydedilebilir. 1-milisaniye rapor hızı ile Hyperion Fury tüm komutlarınızın anında yerine getirilmesini sağlar.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı: 169 TL.

Okuyucu Yorumları