Lumia 650, son Lumia telefon olabilir!

Çıkış tarihi belli olan Lumia 650, Lumia markası ile üretilen son telefon olabilir!

Son Lumia geliyor!

Microsoft yöneticisi Chris Capposela tarafından yeni yapılan bir açıklama ve FCC arşivlerinde ortaya çıkan yeni dosyaya bakılırsa Lumia 650'nin görücüye çıkartılmasına oldukça az bir zaman kaldı. Buna göre uzun bir süredir yolda olduğuna dair hakkında birçok söylenti dolaşan cihazın tanıtımı 1 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Windows 10 Mobile işletim sistemiyle gelecek olan ve halihazırda birçok görseli de sızdırılan cihazın 5 inç ekran, 4G LTE ve 1 GB RAM desteği ve Qualcomm'un mütevazi CPU'larından birine sahip olacağı biliniyor. Cihazın sızdırılan görselleri eğer doğruysa, plastik ağırlıklı Lumia 950'nin aksine metal çerçeveli bir Lumia 650'nin yolda olduğu söyleyebiliriz.

Diğer yandan, Windows Central'da yer alan habere göre cihazın tanıtımı daha önceki Lumia modellerine göre çok daha sade ve gösterişsiz olacak. Lumia 650'nin alt-orta segment arası bir cihaz olmasının da elbette bunda bir payı var. Cihaza dair bir diğer dikkat çekici söylenti ise 650'nin piyasaya sürülecek son Lumia olacağı ve Microsoft'un 'Surface Phone' adlı yeni bir konsept üzerine odaklanacağı yönünde.

Okuyucu Yorumları