Lumia 950 XL'nin detayları ve fazlası sızdı!

Microsoft'un yeni amiral gemileri Lumia 950 XL, Lumia 950 ve fazlasının detayları ortaya çıkıyor!

Yeni Lumia'lar böyle olacak!

Microsoft'un 6 Ekim'de New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikte yeni Band 2'nin, Surface Pro 4 tabletin ve Windows 10 Mobile ile çalışan yeni amiral gemisi Lumia'ların tanıtılması bekleniyor. Yeni sızan slaytlar ise bu cepler hakkında geçtiğimiz haftalarda duyduklarımızı doğruladı.

Windows Studio'nun haberine göre Microsoft Mexico, geçtiğimiz hafta çalışanları için düzenlediği bir etkinlikte tanıtacağı telefonların detaylarını gösterdi. Gerçek gibi görünen slaytlara göre en üst seviye Lumia 950 XL, 5,7 inç'lik Quad HD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 20MP PureView kamera, 5MP ön kamera, 3GB RAM, 32GB depolama alanı ve 3300mAh pille geliyor.

Lumia 950 XL'nin detayları ve fazlası sızdı!

Daha küçük boyutlu Lumia 950 ise 5,2 inç ekran, altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemci ve 3000mAh pille geliyor. Bir başka slayt, telefonların parolasız oturum açma için Windows Hello desteği sunacağını doğruluyor.

Lumia 950 XL'nin detayları ve fazlası sızdı!

Slaytlarda Windows 10 Mobile'ın "Phone Continuum" işlevini etkin hale getirecek yeni "Microsoft Display Dock"tan da bahsediliyor. Phone Continuum, telefonu bir klavye, fare ve monitöre bağlayıp, onu bir Windows 10'lu bilgisayar gibi kullanmanıza olana tanıyor.

Yeni cihazların ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatları ise şimdilik bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları