Lumia Denim kafa karıştırdı!

Lumia kullanıcılarının heyecanla beklediği Denim güncellemesi gelmedi ama adı erken geldi!

Lumia Denim kafa karıştırdı!

Microsoft Lumia telefonlara gelecek olan Denim isimli yeni güncelleme uzun süredir bekleniyordu. Her ne kadar güncelleme henüz yayınlanmamış olsa da geçtiğimiz günlerde Lumia sahiplerine gelen Extras + Info uygulama güncellemesi, çok sayıda insanın kafasını karıştırmayı başardı. Zira ayarlardan ulaşılan bu uygulamayı güncelledikten sonra açan pek çok kullanıcı, telefonda Denim güncellemesinin çalıştığını zannedip heyecanlandılar. Çünkü ekranda, Denim güncellemesinin çalıştığı yazıyordu.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var: Lumia Denim güncellemesi henüz yayınlanmadı ve hayır, telefonunuza kurduğunuz güncelleme aslında Denim'i kurduğunuz anlamına gelmiyor. Peki, ne mi oldu? Microsoft, henüz güncellemeyi yayınlamadan Extras + Info uygulamasını güncelleyerek, yayınlanacak olan Denim için önden hazırlık yapıyor. Daha doğrusu, biraz erken davranmış da denebilir.

Pek tabi bu şekilde gündeme gelen yeni güncellemeler, Denim'in çıkışının bir hayli yaklaştığının da göstergesi. Güncelleme, beraberinde yeni Lumia Camera uygulaması, gelişmiş Cortana ve daha birçok yeniliği içerisinde barındıracak.

Okuyucu Yorumları