MasterCard'tan dev uygulama yarışması!

MasterCard, Türkiye'nin de içinde bulunduğu dokuz Avrupa ülkesinde bu ödüllü yarışmayı başlattı!

Programcıların dikkatine

MasterCard tarafından en beğenilen ve yenilikçi mobil alışveriş uygulamalarını belirlemek amacıyla düzenlenen yarışmaya, Türkiye, Rusya, Romanya, Polonya, Slovenya, Slovakya, Macaristan ve Hırvatistan'dan mobil alışveriş uygulamaları katılabiliyor. Mobil Alışveriş Uygulamaları yarışmasına başvuracak uygulamaların, başvurduğu ülkenin resmi dilinde hazırlanmış olması, iOS, Android, Windows Phone platformlarının en az birinde çalışabiliyor olması gerekiyor.

Yarışmaya katılan 9 ülkenin her birindeki en iyi üç uygulamaya ve yarışma bölgesinin en iyi üç uygulamasına verilecek ödüller, bir yıl boyunca logolarında ve iletişimlerinde kullanabilecekleri '2013 MasterCard Mobil Alışveriş Uygulaması Ödülü' ünvanı olacak. Yarışmanın kazananları 2013'ün ilk çeyreğinde açıklanacak.

Başvurular 10 Ocak 2013'e kadar sürüyor

Uygulama sahipleri, 5 Aralık 2012 ile 10 Ocak 2013 tarihleri arasında başvuru formunu doldurup, [email protected] adresine mail atarak yarışmaya katılabiliyorlar. Yarışma ve başvuru koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için yarışmanın web sitesini ziyaret etmek yeterli.

Yarışmayla ilgili bilgi veren MasterCard Europe, Hızlı Büyüyen Avrupa Pazarları Başkanı Bella Stavchansky "Hızlı Büyüyen Avrupa Pazarları Bölgesi, yenilikçilikte ve yeni teknolojilerin uygulamasında Avrupa'da lider konumda. MasterCard olarak, Mobil Alışveriş Uygulaması Ödülleri ile mobil alışverişi herkes için daha kolay hale getiren etkileyici çalışmaları ödüllendirmek istedik." dedi.

Okuyucu Yorumları