Metal gibiydi, yoksa plastik mi olacak?

Yakın zamanda piyasada olması beklenen bu teknolojik oyuncak, yeni bir söylentiyle adeta korkuttu!

Yoksa plastik mi olacak?

Giyilebilir teknoloji gün geçtikçe farklı bir ortam halini alırken, bir anda ortaya çıkan Moto 360 isimli saat, özellikle bilinen Samsung saatlerden sonra büyük dikkat çekmişti. Kablosuz şarj olabilme, Android Wear işletim sistemi ve de en önemlisi yuvarlak tasarımı ile beğeni toplayan bu güzide cihazdan gelen yeni bir haber, öyle görünüyor ki meraklılarını üzecek...

İsmi verilmeyen bir kaynaktan gelen bilgiye göre, bu zamana kadar tamamen metalden üretileceğine dikkat çekilen Moto 360, artık bu fikirden vazgeçmiş ve ana materyal olarak plastiğe geçiş yapmış durumda. Çinli bir sitenin konu hakkında yaptığı yorumlara bakacak olursak, cihaz yüzde yüz plastikten üretilecek ve yetmezmiş gibi kalınlığı 13.5 mm'ye çıkacak ki bu oran onu, 9.9 mm'lik LG G Watch ve 8.9 mm'lik Samsung Gear Live'a göre baya şişman gösterecek.

Eğer ürün metal yerine plastik olarak piyasaya sunulursa, bu Motorola'nın akıllı saat sektöründeki ilk ve son işi olabilir zira hem tasarımı, hem de metal kullanımı yüzünden onu alacakların sayısı bir hayli fazla.

Okuyucu Yorumları