Metallica, İstanbul'da fark attı!

2014 yılının en beğenilen konseri Demi Lovato olurken, yılın rekor kıran konseri Metallica'nın!

Metallica fark attı!

Biletix; resmi internet sitesi www.biletix.com ve sosyal paylaşım mecrası blog.biletix.com üzerinde gerçekleştirilen anket ve araştırma sonuçlarını açıkladı.

Lovatic'ler, Metalcileri Yendi

Biletix Blog'ta gerçekleştirilen "2014'ün En İyi Konserleri" anketine göre yılın en iyi performansını Demi Lovato gerçekleştirirken, Lovatic'ler de geçen yıl en çok eğlenenlerin başında geldi.

Aralık ayı boyunca süren ve 15 bin kez görüntülenen ankete göre; 2.077 oyla listenin başına yerleşen Demi Lovato'yu, 1.575 oyla Manowar, 1.264 oyla Portishead takip etti.

Metallica Fark Attı

2014 yılı boyunca Biletix resmi internet sitesinde yer alan Facebook bağlantılı "Etkinlik Katılım" aplikasyonu sonuçlarına göre ise yılın katılım rekoru kıran etkinliği, metal dünyasının efsanevi grubu Metallica'nın 13 Temmuz'da gerçekleştirdiği unutulmaz konser oldu.

Metallica severler İTÜ Stadyumu'nu hınca hınç doldururken, Facebook üzerinden 3.526 kişi de konsere katılım bilgilerini paylaşarak, yıl boyunca bir konserin ulaştığı en yüksek geri bildirim rekorunun kırılmasını sağladılar. Metallica konserinin en yakın takipçisi 2.048 katılım bilgisiyle yine Demi Lovato oldu. 2014 yılı boyunca Facebook üzerinden en fazla katılım bilgisi paylaşılan 3. etkinlik ise Pharrell Williams, Rita Ora ve Inna'lı GNCFEST\'14 oldu. GNCFEST\'14'ü izlemek üzere toplam 1.093 kişi katılım bilgisini paylaştı.

Okuyucu Yorumları