Microsoft Band'e ilk güncelleme!

Microsoft Band, uzun bekleyişin ardından ilk güncellemesini aldı. Peki güncelleme neleri değiştirdi?

Beklenen güncelleme geldi!

Bir süredir Microsoft Band'in Windows Phone ve Android uygulamaları için yayınlanacak güncellemelerinin nerede kaldığı sorusu gündemdeydi. Ve geçtiğimiz hafta içerisinde, fitness ürününe sahip olan Windows Phone ve Android kullanıcıları için beklenen haber geldi: Band için yeni bir güncelleme yayınlanmış durumda. Ancak bu güncellemede çok önemli yeni özellikler bulunmuyor.

Güncelleme, uygulamaya sadece "genel düzeltmeler ve iyileştirmeler" getirmiş gibi gözükmekte ve özellikle bildirimler için "tamamını temizle" gibi bir özellik bekleyen çoğu kişi için hayal kırıklığı söz konusu. Tabii ki cihazda bulunan ancak şu anda aktif olmayan algılayıcılar da henüz çalışmaya başlamış değil.

Android kullanıcıları içinse yeni bir özellik dikkat çekiyor: Artık hangi uygulamaların Band üzerindeki bildirim merkezine bildirimleri ileteceğini seçebiliyoruz.

Band, bütün büyük akıllı telefon platformlarında çalışıyor; yani uygulamayı geliştirmek pek de kolay bir işlem değil. Ancak fitness marketinin hızla dolması ile beraber, eğer Microsoft, diğer ürünlerinde olduğu gibi bu alanda da daha büyük güncellemeleri daha agresif bir şekilde sunmazsa, kısa süre içerisinde sahip olduğu konumu kaybedebilir...

Okuyucu Yorumları