Microsoft'un kol bandı "Band" hazır!

Microsoft'un uzun zamandır dedikodusu yapılan sürpriz cihazı, nihayet gerçeğe dönüştü!

Dedikodu gerçek oldu!

Microsoft'un bir süredir konuşulan giyilebilir teknolojisi sonunda ortaya çıktı. "Band" adındaki yeni kol bandı, Windows Phone, Windows, OS X, iOS ve Android gibi tüm popüler platformlarla çalışabiliyor.

Band, adımlarınızı saymak, ne kadar süreyle koştuğunuzu izlemek gibi standart işlevlerin yanında telefonunuza gelen uyarıları da gösterebiliyor. Microsoft, cihazın eposta mesajları, takvim hatırlatmaları, gelen telefon çağrıları, metin mesajları, hava durumu, sosyal güncellemeler gibi farklı birçok uyarıyı gösterebildiğini söylüyor.

310 x 102 piksellik çözünürlüğe sahip bant, 132 farklı arka plan arasında seçim yapmanıza izin veriyor. Microsoft'a göre tek şarj, Band'ın 48 saat çalışmasını sağlıyor.

Bandın içerisinde 10 farklı sensör bulunuyor. Bu sensörler arasında UV ışınlarını ölçen eşsiz sensörler de var. Bir başka sensör ise stres seviyesini belirlemeye yarıyor.

Bugün satışa sunulan Band, piyasadaki bantlardan farklı özelliklere sahip olsa da 199 dolarlık fiyatı o kadar da uygun görünmüyor. Microsoft'un Band ile kitleleri peşinden koşturup koşturmayacağını yakın zamanda göreceğiz.

Okuyucu Yorumları