Microsoft, çalışanlarının kartlarını yeniledi

Microsoft'un son dönemde tasarımda yaptığı yenilikler, buraya da yansıdı!

İşte yeni Microsoft!

Satya Nadella'nın kılavuzluğundaki Microsoft, son iki yılda önemli değişiklikler yaşadı. Teknoloji dünyasında yine etkili bir güç olmak isteyen firma, şüphesiz eskisinden oldukça farklı.

Microsoft, son birkaç senede birden fazla kez tasarıma odaklandı ve farklı tasarımlar denedi. Bunların bazıları, isimleriyle birlikte çöpe giderken firma, son olarak "hamburger" menü düğmesine sıkça yer veren, düz bir tasarımda karar kıldı. Yazılım devi bu tasarım değişikliklerini şimdi de çalışanların giriş kartlarına uyguluyor.

Microsoft'tan Steve Clayton, Instagram sayfasında tasarımı yenilenen giriş kartını paylaştı. Kartın Windows 10'un tasarımından bazı öğelere yer verdiği, özellikle temiz ve modern görünümü örnek aldığı fark ediliyor. Windows 10'un kutusundaki mavi renk, kartta kullanılırken arka tarafta Nadella'nın yeni görev tanımlaması bulunuyor.

Kart, Microsoft'un ürünleri için geliştirmekte olduğu tasarım diliyle de uyum gösteriyor. Firmanın yeni tasarım dilini yansıtan görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları