Microsoft'un bir sonraki güncellemesi işte bu

Xbox One'ı sürekli güncelleyen Microsoft'un bir sonraki adımda ne yapacağı şimdiden belli oldu!

Xbox yine yenileniyor!

Microsoft, Xbox One konsolu çıktığı günden bu yana yaptığı güncellemelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle ürünün henüz piyasaya çıktığı günlerde yapılan açıklamaların başında yer alan "düzenli güncelleme" mantığı, son kullanıcıları mutlu etmeye devam ediyor.

Kullanıcıların isteklerini yakinen takip eden Microsoft, son olarak farklı arka plan ayarları ve her profil için farklı renk gibi ayarlamaların yapılabilmesi hakkında ziyadesiyle talep almıştı. Microsoft Game Studios'un ortak başkan yardımcılarından Phil Spencer ise Ekim ayının başlarında böyle bir güncellemenin geleceği hakkında sinyal vermiş ama tam bir tarih açıklamaktan kaçınmıştı. Nitekim Xbox Live programlama müdürü Major Nelson'nun Xbox Wire üzerinden yaptığı bir açıklama, artık kullanıcıların arka plan resimlerini değiştirebilecekleri, herhangi bir yüksek çözünürlüklü başarı fotoğrafını yerleştirebileceklerini müjdeledi.

Haricinde, "bio" bölümüne dönme ve alınan ekran görüntülerini, videoları, başarıları ve diğer birçok materyali Xbox içerisinde öz geçmiş gibi kaydetmek de mümkün. Yenilenen TV OneGuide ve de ana ekranda bulunan "What's On" bölümleri de konsol başında bulunan kullanıcılara tavsiye vermek üzere yenilenmiş bulunuyor. Son olarak Internet Explorer uygulaması, SmartGlass ve de Xbox One store gibi başlıklarda da önemli düzenlemeler görmek mümkün.

Okuyucu Yorumları