Microsoft Office'in iPad sürümü hazır!

iPad'in Microsoft'tan beklediği müjde geldi! Üstelik yanında iPhone ve Android müjdeleri de var...

...Ve beklenen oldu!

Microsoft'un Office platformu, verimlilik çözümleri arasında önemli bir yere sahip olsa da firma, yavaş davrandığı için iPad'de rakiplerinin peşinden koşmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise yaklaşık 2 senelik söylentiler gerçeğe dönüştü ve Microsoft, Office'in iPad sürümünü duyurdu.

iPad kullanıcıları, Office belgelerini daha önce üçüncü parti uygulamalarla açabiliyorlardı. Ancak bu uygulamalar, Office gibi doğal bir deneyim sunamıyordu. Office'in iPad'e gelmesinin tableti kurumsal alanda ileri taşıyıp taşımayacağı merak konusu. Microsoft belki de bu nedenle, kullanıcıların Microsoft platformlarını terk edip iOS'a geçmemeleri için bu kadar uzun bir süre bekledi.

Yeni Office uygulamaları, doğal (native) yapıya sahipler ve önceki bir Office sürümünün port'u değiller. Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan iPad'inize indirip kurabilirsiniz.

iTunes bağlantıları: Word, Excel, PowerPoint

...Ve bir müjde de iPhone ve Android kullanıcılarına! Haberimizin ikinci sayfasında...

iPhone ve Android için Office Mobile, artık bedava

iPhone ve Android için Office Mobile, artık bedava

Office for iPad'in yayınlanmasıyla birlikte Microsoft, Office Mobile'ın iPhone ve Android'li akıllı telefonlar için de artık ücretsiz olduğunu duyurdu.

Office Mobile, daha önce Office 365 üyeliğine ihtiyaç duyuyordu ancak ev kullanımı için artık buna gerek yok. İş amaçlı kullanımlarda ise hala Office 365 üyeliği gerekiyor. Android tablet desteği ise hala yok.

Google Play: Office Mobile

Apple App Store: Office Mobile

Okuyucu Yorumları