Microsoft, Surface Studio'nun "Yoldaşlarını" da Tanıttı

Microsoft'un çekici yeni All-in-one PC'sinin yanında yer alacak, tasarımlarıyla farklı bir görünüm ve işlevsellik sunan klavye ve fareler de tanıtıldı

İşte Surface Studio'nun "yoldaşları"

Microsoft'un tanıttığı yeni ürünler arasında özellikle çarpıcı tasarımı ve farklı kullanımıyla dikkatleri çeken, kuşkusuz Surface Studio oldu. Ancak Microsoft bununla kalmadı, daha pek çok ürününü tanıttı. Bunlar arasında Surface Book i7 de bulunuyor. Surface Studio ve Surface Book i7'nin neler getirdiğini bu yazımızda atlatmıştık.

Microsoft'un tanıttığı diğer ürünler arasında, yıllardır yeni modellerini piyasaya sürdüğü klavye ve fareler yer alıyor. Yeni fare ve iki farklı klavye ile kullanıcıları buluşturan Microsoft, pek de şaşırtıcı olmayacak bir biçimde Surface Mouse adını verdiği yukarıdaki faresini 49.99 Dolar fiyat etiketiyle satacak.

Tasarımcılar için uygun yapıda olan Surface Mouse'un özelliği uzun menzile sahip olması ve 12 aya kadar pil ömrü sağlaması. Gri ve siyah renk seçenekleriyle tercih edilebilecek olan bu farenin yerine 29.99 Dolar fiyat etiketli emektar Designer Bluetooth Mouse da tercih edilebilir.

Surface Keyboard

Surface Keyboard

Microsoft'un bir diğer tanıtımını yaptığı ürünse, Surface Keyboard oldu. Sade ve minimal yapısıyla göz dolduran klavyenin fiyatı ise 129.99 Dolar olarak biçilmiş durumda. Yine buna da bir alternatif mevcut. Eğer daha ergonomik bir klavye arıyorsanız, o halde yeni Surface Ergonomic Keyboard'u tercih edebiliyorsunuz. Onun da fiyatı 129.99 Dolar.

Microsoft, Surface Studio'nun

Ürünler şu an ön satışta. 10 Kasım itibariyle de stoklarda yer alacak.

Okuyucu Yorumları