Microsoft, Xbox One için verdiği sözü tutuyor

Microsoft, Xbox One'ı piyasaya sürdüğünde verdiği büyük sözü, fazlasıyla tutmaya devam ediyor!

Microsoft, sözünü tutuyor!

Microsoft, yılın ilk Xbox One sistem güncellemesini dağıtmaya başladı ve bu güncelleme ile beraber, konsolun kontrol kollarına performans ve denge geliştirmeleri geliyor.

Kontrol kolu, artık Xbox One'a çok daha hızlı bağlanacak ve bazı diğer gelişmeler de bulunmakta. Bu gelişmelerin arasında, kullanıcıların ara sıra yaşamakta oldukları bağlantı kesilmesi sorununun çözümü de bulunuyor.

Bunların yanı sıra, "game hubs" olarak adlandırılan yeni bir UI sekmesi daha ekleniyor. Artık her oyunun bir "Game Hub" sayfası bulunmakta ve kullanıcılar bu sayfa aracılığı ile hangi arkadaşlarının oynadığını görebilir, Twitch yayınlarını izleyebilir, DLC'lere ulaşabilir, sıralama listelerini inceleyebilir ve bazı diğer işlemleri gerçekleştirebilirler.

Ayrıca, yeni Xbox One güncellemesi ile beraber party chat performansı da geliştirilmiş durumda ve özel bir arka plana sahip olduğunuzda ana ekran döşemesinin saydamlığı da arttırılmış. Daha önce TV özelliklerine sahip olmayan bazı bölgelere de bu özellikler getiriliyor.

Microsoft, Xbox One'ı yayınladığı sırada, konsolun sıklıkla güncelleneceği sözünü vermişti ve şu ana kadar bu söze sadık kaldığı açık. Ve tabii ki, her yeni güncelleme ile beraber Xbox One, daha da iyi bir konsol haline geliyor...

Okuyucu Yorumları