Microsoft'tan Photosynth İçin Kapatma Kararı!

Microsoft, önemli bir kitle tarafından beğeniyle kullanılan hizmetini kapatma kararı aldı. Bu hizmeti kullanıyorsanız, elinizi çabuk tutun!

Microsoft'tan yeni kapatma kararı!

Photosynth, kendi 360 derece panoramik fotoğraflarınızı oluşturmanızısağlayan online bir uygulama. Uygulamanın oluşturduğu fotoğraflar gerçekten etkileyici olabiliyor, özellikle de VR teknolojisine sahipseniz panoramik fotoğraflarınızın tadını tam manasıyla çıkarabilirsiniz. Ama kötü bir haberimiz var; uygulamanın mobil sürümleri çoktan kapandı ve web sitesi de 6 Şubat 2017'de kapanacak.

Şimdiye dek oluşturulan panoramaları bilgisayarınıza indirmenin bir yolu yoktu, ancak bu hafta yapılan bir açıklamada Microsoft, Photosynth Offline Viewer'i yayınladığını duyurdu. Bu sayede panoramalarınızı site kapandığında kaybetmeyeceksiniz.

Panoramalarınızı kaydetmek için Photosynth web sitesine gidin, oturum açın, 'My Photosynths'i seçin ve 'Export'a tıklayın.

Eğer Photosynth'i beğendiyseniz ama kullanmaya fırsatınız olmadıysa, Google Photo Sphere harika bir alternatif; hem Apple hem de Android cihazları için sürümleri var.

Okuyucu Yorumları