Microsoft'tan Windows 10 Başlat Menüsü onarma aracı!

Microsoft, Windows 10'da Başlat Menüsüyle ilgili sorun yaşayanlar için sorunu çözecek resmi bir araç yayınladı!

Microsoft'tan Başlat Menüsü aracı!

Windows 10'la beraber hayatımıza geri dönen yeni Başlat Menüsü, Windows 8.1'de eksikliğini hissettiğimiz işlevleri önümüze getiriyor. Ancak Başlat Menüsünde zaman zaman sorunlar çıkabiliyor; örneğin bazen kutucuklar yenilenmiyor veya menü hiç açılmayabiliyor. Microsoft'un yeni Başlat Menüsü onarma aracı, bu gibi sık rastlanan Başlat Menüsü sorunlarını çözmek için yayında.

Start Menu Repair Tool, Başlat Menünüzün sıkça rastlanan sorunlardan mustarip olup olmadığını araştırıyor ve bulduğu sorunları onarabiliyor. Microsoft, aracı şöyle anlatıyor:

"Sorun gidericiyi Windows 10'lu PC'nizde çalıştırdığınızda Microsoft.Windows.ShellExperienceHost ve Microsoft.Windows.Cortana gibi gerekli uygulamalar, kayıt defteriyle ilgili izin sorunları, kutucuk veritabanının bozulup bozulmadığı ve son olarak uygulama manifest bilgisinin sağlamlığı denetlenir."

Başlat Menüsünde çözemediğiniz sorunlarınız varsa, Microsoft'un aracı sorunları ortadan kaldırabilir. Start Menu Repair Tool'u buradan direkt olarak indirebilir veya destek sayfasından edinebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları