Milyonların rüyası gerçek oldu

PlayStation 4 satışa çıktı. Peki onunla beraber gelen oyun menüsüne hiç göz attınız mı?

PS4, bu oyunlarla geldi!

Ve sonunda; beklenen an geldi: PlayStation 4 Amerika'da satışta. Wii U'nun resmen kulvar dışı edildiği yeni jenerasyon konsolların en çok beklenenlerinden birisinin piyasaya çıkmış olması, pek tabii Amerikan basınında da büyük ses getirdi.

Peki, bu gıcır gıcır yeni konsolun piyasaya çıkması tek başına yetiyor mu? Tabii ki hayır zira konsolları konsol yapan esas oyunlardır. Durumun çok iyi farkında olan Sony ekibi de PS4'ün çıkışı ile birlikte satın alabileceğimiz 24 adet oyunu hazır etmiş durumda. Birazdan listesini göreceğiniz oyunlar şimdilik sadece "çıkış" günü yapımları. Bundan bir hafta sonra ve bir ay sonraki listelerin çok büyük farklılıklar göstereceği garanti. İşte efsane konsol için, bomba gibi oyun listesi...

Battlefield 4

PC platformunda rüzgar gibi esen oyun serisinin, yeni jenerasyon versiyonu konsollarda da 64 kişilik multiplayer oyunları, tıpkı PC'de olduğu gibi destekleyebiliyor.

Killzone Shadow Fall

Birçoklarının sadece videosundan bile etkilendiği yeni FPS.

Need for Speed: Rival

PS3, PS4, Xbox 360 ve One için üretilen yapımda ya polis oluyor ya da polislerden kaçıyoruz.

Angry Birds: Star Wars

Serinin açık ara en kuvvetli yapımı. Nitekim fiyatı da bir o kadar kuvvetli; 44.99 dolar.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Önceki jenerasyon konsollara göre çok daha akıcı ve derin oyun deneyimi burada.

Blacklight Retribution

Param yok diye üzülmeyin; bu yapım Free to Play!

Call of Duty: Ghost

FPS savaşlarına bomba gibi düşen, senaryosu ile şimdiden gönüllere taht kurmuş bir yapım.

Listenin geri kalanında yer alan isimler şu şekilde devam ediyor: Resogun, Contrast, DC Universe Online, Flower, Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Just Dance 2014, Knack, LEGO Marvel Super Heroes, Madden NFL 25, NBA 2K14, Skylanders SWAP Force, Sound Shapes, Super Motherload, Trine 2: Complete Stroy ve The Playroom.

Okuyucu Yorumları