Minecraft filmi ne zaman yayınlanacak? Belli oldu!

Mojang'ın Minecraft oyunu için çekilecek olan film, artık bir çıkış tarihine sahip. Ama bu tarih, oyunun hayranlarını biraz üzebilir!

Minecraft filminden nihayet haber geldi!

Warner Bros. Pictures, Minecraft filminin haklarını Mojang'dan Şubat ayında satın almıştı ancak bu filmin gelişimi hakkında şimdiye kadar hiçbir bilgi yoktu. İyi haber, Mojang'ın COO'su Vu Bui'nin firma blog'unda yazdığı yazı ile geldi; filmin artık bir yayın tarihi var. Kötü haber ise, filmi izlemek için sabırlı olunması gerekmesi: Film, 2019 yılına kadar yayınlanmayacak.

Film, 3D ve Imax ekranlarında 24 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanacak ve bu da detaylar hakkında tahmin yürütmek için halen yeterli vakit olduğunu gösteriyor. Mojang şimdiden sitcom dizisi "It's Always Sunny in Philadelphia"nın yaratıcısı ve yıldızı Rob McElhenney'i yönetmen olarak atamış durumda ancak filmin konusu veya aktörleri hakkında henüz bir bilgi sunulmuş değil.

2011 yılında yayınlanmış olan Minecraft, şu anda Dünya'nın en çok satan üçüncü video oyunu. Microsoft, oyunun geliştiricisi Mojang'ı almak için 2.5 milyar dolar ödemişti.

Okuyucu Yorumları