Mobil platforma yeni ve farklı şeker

Stratejini kur, doğru zamanda şekerleri topla, fark at!

Şeker gibi oyun!

Joygame Mobil'in şeker gibi yeni oyunu Candy Chain, oyunseverlerle buluştu. Diğer benzeri oyunlardan farklı olarak doğru zamanda doğru stratejilerle hareket edilmesi gereken bu oyunda, 8 farklı kategori ve 80 seviye bulunuyor.

Mobil oyun dünyasına yeni oyunlarıyla heyecan getiren Joygame Mobil, yeni oyunu Candy Chain'i 26 Temmuz'da Türkiye'de ve dünyada yayınlamaya başladı. Diğer şeker oyunlarından farklı olarak strateji kurularak hareket edilmesi gereken bu oyunda, rakiplerle eş zamanlı olarak çoklu mücadele de edilebiliyor.

8 farklı kategorisi ve 80 seviyesi bulunan bu oyunda, seviyeleri tamamlamanıza destek olan özel şekerler mevcut. Tek oyunculu ve çok oyunculu seçenekleri bulunan Candy Chain'de, 10 farklı güçlendirici ile yükselme seçeneği, 11 farklı başarı ile de özel sürprizler elde etmek mümkün kılınıyor.

Facebook bağlantısı ile arkadaşlarınıza oyun içi hediyeler gönderebileceğiniz Candy Chain, haftalık turnuvaları ile rekabeti kızıştıracak. Siz de zincirleme şekilde şekeri toplamak ve arkadaşlarınızdan daha çok toplayıp onlara fark atmak isterseniz, tamamen ücretsiz Candy Chain'i hemen indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları