Modern Warfare 4 geliyor!

Call of Duty: Modern Warfare 4'ten ilk haberler gelmeye başladı. İşte oyun hakkında bilinenler...

Modern Warfare 4 geliyor!

Üçüncü Dünya Savaşı'ndan sonra ne olacak? Call of Duty Black Ops 2'nin çıkış tarihi yaklaştıkça dedikoduların odağı CoD serisinin bir sonraki oyununa kaymaya başladı. Yeni bir Modern Warfare geliyor ama bu sefer farklı bir stüdyodan...

Activision Blizzard ve Infinity Ward kavgalı bir şekilde yollarını ayırdıktan sonra yeni oyunun farklı bir stüdyo tarafından geliştirilmesi gündeme geldi. Se7enSins.com'un verdiği habere göre bu yeni stüdyo Neversoft olacak. İşin ilginç yanı, Tony Hawk's ve Guitar Hero serilerini yaratan bu çok başarılı stüdyonun FPS konusunda hiç tecrübe sahibi olmaması. Ancak şirket 10 yıldan uzun süredir Activision'a ait olduğu için yeni Modern Warfare'in yeni adresi olması şaşırtıcı değil.

Henüz doğrulanamamış olan söylentilere göre yeni oyun muhtemelen Modern Warfare 4 adıyla çıkacak. Oyunun günümüzden birkaç yıl ileride geçmesi bekleniyor.

Bu oyunda insansız hava araçlarının daha yoğun bir şekilde kullanılması bekleniyor. Oyunda IHA olarak muhtemelen İsrail yapımı Dominator UAV (Unmanned Aerial Vehicle – IHA) temel alınacak.

Bazı bölümlerin Ortadoğu'da, "buzların altında" geçeceği iddia edilen bir bölümün ise Kutup ya da Sibirya'da geçmesi mümkün. Oyun hakkındaki bir başka ipucu ise HALO paraşütlerinin kullanılacağı. Çok yüksekten yapılan atlayışlarda kullanılan ve yere çok yakın açılan bu paraşütler, 60'lı yıllardan beri ordular tarafından radarlara yakalanmadan görev bölgesine iniş yapmak için kullanılıyor.

Oyun hakkında Activision'un yakında resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları