Moto G (2015) ambalajıyla sızdı

Motorola Moto G'nin üçüncü nesli, ambalajıyla birlikte sızdı, merak edilenler ortaya döküldü!

Moto G, böyle gelecek!

Geçtiğimiz günlerde adını duyuran üçüncü nesil Motorola Moto G, şimdi de ambalajıyla kendini gösterdi. Burada önemli olan ambalajın üzerinde Moto G (2015)'in tüm önemli detaylarının yer alması elbette. Görünüşe göre telefon her ne kadar giriş segmentine sunulacak olsa da, fotoğraf konusunda iyi bir izlenim sunacak.

Moto G'nin ambalajının üzerinde yazanlara göre telefon 1.4 GHz ve 4 çekirdekli bir işlemciden güç alacak. Öte yandan 16 GB dahili hafıza ve 4G desteği de bulunacak. Fotoğraf konusuna eğilen Moto G, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kameranın da sahibi olacak. Ambalajda dikkat çeken diğer detaylarsa telefonun çift SIM kart desteği sunacağı ve bunlardan birinin ayrıca microSD kart slotu olarak da kullanılabileceği yönünde. Diğer bir önemli detaysa, Moto G'nin IPX7 sertifikasına sahip olduğu. Bu da Moto G'nin 1 metreye kadar 30 dakika süreyle suya karşı dayanıklılık gösterebileceğini ortaya koyuyor.

5 inç ekran ve 720p çözünürlükle gelmesi beklenen Moto G'nin RAM kapasitesine ve diğer detaylarına ilişkin bilgi ise henüz yok. Bakalım Motorola, yarınki etkinliğinde Moto G'yi ve daha önemlisi Moto X'i tanıtacak mı?

Okuyucu Yorumları