Moto Z ve Moto Z Force tanıtıldı!

Birkaç haftadır sızan Moto Z sonunda gerçeğe dönüştü! İşte Moto Z ve Moto Z Force!

Modüler Moto Z tanıtıldı!

Moto Z ve Moto Z Force, birkaç haftadır gelen sızıntıların ardından Lenovo tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

Moto Z, 5,5 inç QHD AMOLED ekran, Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM, hızlı şarj, lazer odaklanmalı, optik görsel sabitleme destekli 12 megapiksel kamera gibi üst düzey özelliklerle geliyor. Moto Z ile birçok ortak özelliğe dahil Moto Z Force, ShatterShield teknolojisiyle daha dayanıklı hale getirilmiş bir ekran, 3.500mAh'lik daha büyük bir pil ve 21 megapiksel kamera sunuyor. Pil kapasitesi daha yüksek olduğundan Moto Z Force'un gövdesi biraz daha kalın.

Tanıtımdaki sürpriz ise telefonunuza yeni özellikler eklemenize izin veren Moto Mods oldu. Bu aksesuarları telefonunuza bağlamak için telefonu kapatmanız gerekmiyor; aksesuar telefonun arkasındaki 16 pin'li konektör üzerinden bağlantı kuruyor. Yakında çıkacak aksesuarların arasında Insta-Share projektör, JBL SoundBoost hoparlör ve Incipio ek pil var.

Moto Z ve Moto Z Force tanıtıldı!

Yeni Moto Z ve Moto Z Force'un ilk olarak ABD'de satışa sunulması bekleniyor. Yaz aylarında Verison üzerinde Droid adıyla satışa sunulması beklenen cihazlar, Motorola'ya göre sonbaharda kilitsiz olarak satılmaya başlanacak.

Okuyucu Yorumları