Motorla Z2 Play, Daha Küçük Pille Gerçeğe Dönüştü!

Geçen senenin sürpriz telefonu Moto Z Play, 2017 için yenilendi! İşte Moto Z2 Play ve sundukları...

Moto Z2 Play tanıtıldı!

2016'nın en sürpriz telefonu, Galaxy S7 veya Google Pixel değil, daha çok Motorola'nın manyetik aksesuarları destekleyen orta seviye telefonu Moto Z Play'di. Firma şimdi Z2 Play ile ilgi çeken telefonunu yeniledi.

Motorola Z2 Play, selefine kıyasla daha ince, daha hafif ve daha hızlı. Tasarım olarak Z Play'e çok benzeyen yeni telefonda fiziksel bir home düğmesi ve 5,5 inç'lik bir ekran bulunuyor. Snapdragon 626 işlemciyle gelen telefon (ilk telefon 625 ile geliyordu) 4GB RAM ve 64GB depolama alanı sunuyor. Kamera çözünürlüğü ise 16MP'den 12MP'e düşmüş görünüyor ancak Motorola, piksel boyutunu, otomatik odaklanma hızını ve diyaframı büyüterek bunu karşılıyor.

Z2 Play'in geriye gittiği en önemli nokta ise 3.000mAh'lik pili. İlk Z Play, 3.510mAh pille geliyordu. Buradan firmanın bir miktar Moto TurboPower Pack satmak istediği sonucunu çıkarabiliriz. Yeni telefon, önceki tüm Z Play mod'larıyla uyumlu olduğu gibi, yakında çıkacak MotoGamePad, JBL SoundBoost 2, Moto Style Shell ve kablosuz şarj aksesuarlarıyla da uyumlu olacak.

Moto Z2 Play ilk aşamada ABD'de Verizon üzerinden 499 dolara satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları