Motorola'nın yeni canavarı geliyor!

Lenovo tarafından satın alınan Motorola, piyasanın en güçlü ceplerinden biri ile geri dönüyor!

Motorola'dan yeni canavar!

Lenovo'nın Motorola'yı Google'dan 2.9 milyar dolara satın almasının üzerinden henüz çok zaman geçmedi ancak Lenovo, Motorola destekli ilk telefonunu piyasaya sürmek üzere...

Lenovo'nun hazırlığını yaptığı K920 modeli, üst düzey donanımla hazırlanmış, alüminyum kasalı, 6 inç boyutunda bir phablet olarak dikkat çekiyor. Telefonun yüksek kalitesi, Lenovo'nun piyasaya çok güçlü bir giriş yapmak istemesinin bir sonucu. 1.440 x 2.560 piksel ekran çözünürlüğü, 2.5 GHz Snapdragon 801 işlemcisi, 3GB RAM'i, telefonu gerçekten piyasadaki en güçlü telefonlardan biri yapıyor. Ayrıca telefonun yüksek parlaklık değeri de, cihazın ekranının güneşli havalarda bile rahatça okunabileceğini gösteriyor. Ayrıca imaj sabitleme yeteneğine sahip 16 MP kamerası da telefonu, sosyal medya kullanıcılarının favorisi yapacak güçte. 4K çözünürlüğünde video kaydı da yapabilen telefonun kayıt hızı ise saniyede 120 kareye çıkabiliyor. Görüntülü görüşme yapmak isteyenler içinse ön kameranın boyutu 5 MP.

Telefon Çin'de 5 Ağustos'ta piyasaya çıkacak. Dünyanın geri kalanı içinse henüz çıkış tarihi belli değil. Fiyat konusu da henüz netleşmemiş detaylar arasında yer alıyor.

Okuyucu Yorumları