MSI, Skylake anakartlarını duyurdu

MSI, yeni iş odaklı Intel "Skylake" 100 tabanlı PRO serisi anakartlarının çıkışını duyurdu.

MSI, Skylake'leri duyurdu

MSI, PRO serisi ürün gamına yeni eklenen H170/B150 ve H110 tabanlı anakartlarını duyurdu. Mini-ITX, microATX ve ATX boyutlarında toplam 30 model ile yeni MSI Z170/H170/B150 ve H110 PRO serisi anakartlar üretkenliği büyük ölçüde arttırmak amacıyla iş çözümlerine odaklı. Windows 10 WHQL onaylı PRO serisi anakartlar kararlılık ve güvenlikte en iyi çözümü sunarken teknik yeteneklerinin yanı sıra birçok yeni özellik ve geliştirme ile geliyor.

Üretkenlik

- DDR4 Boost teknolojisi, bellek yongasının diğer bileşenlerden tam olarak izole edilmesi ile bellek sinyallerinin saf kalmasını sağlayarak maksimum performans ve kararlılık sunar.

- Turbo M.2, SATA Express ve Turbo U.2 ile hızlı depolama. 32Gb/sn veri transfer hızıyla gelecek nesil NVMe SSD performansı

- Son derece gelişmiş, ödül sahibi CLICK BIOS 5 ile sisteminizi maksimum performansta tutabilirsiniz. MSI CLICK BIOS 5, Windows 10 optimizasyonlarına sahip gelecek nesil UEFI BIOS çözümüdür.

- MSI M-Cloud, kişisel bilgilerinizi bulut üzerinde saklayan rahat ve güvenli bir çözümdür. Kullanıcı dostu, kolay öğrenilen arayüzü ile karmaşık ayarları bile basitleştirir.

- Yeni Intel® Small Business Advantage ve Small Business Basics çözümlerine verdiği benzersiz, özelleştirilebilir destek sayesinde küçük ölçekli firmalarda veri güvenliğini arttırır, çalışanların üretkenliğini geliştirir ve ofis bilgisayarlarının genel performansını güçlendirir.

Güvenilirlik

- Guard Pro ile desteklenen Military Class 4 bileşenler kararlılık ve güvenilirlikte en yüksek standartları sunar.

- EZ Debug LED, Aşırı gerilim koruması ve VGA Armor gibi akıllı çözümler ile PRO serisi anakartlar sistem yöneticileri açısından da rahat bir çalışma ortamı sağlar.

- Windows 8/8.1 veya Windows 10 ile kullanıldığında çok daha yüksek uyumluluk özellikleri ve zahmetsiz kullanıcı deneyimi sunan MSI PRO serisi anakartlar sayesinde MSI, dünyada resmi Microsoft Windows 10 WHQL serifikasına sahip ilk anakart üreticisidir.

Gelişmiş Deneyim

- Yüksek kaliteli ses bileşenleri sayesinde en iyi ses kalitesi! MSI AUDIO BOOST ile kulaklarınızı ister yüksek empedanslı kulaklıklar, ister 6 kanal ses çıkışı sayesinde stüdyo sınıfı bir ses kalitesi ile ödüllendirin.

- Ofis belgelerinizi, ses dosyalarınızı ve videolarınızı USB üzerinden taşımak hiç bu kadar hızlı olmamıştı. USB 3.1 Gen2 arayüzü, önceki nesil USB3.0 bağlantısına göre 2 kat daha yüksek veri transferi sunarak 10Gb/sn'ye varan hızlara ulaşır.

- Profesyonel monitörler, televizyonlar, projeksiyon cihazları ve diğer eski tip görüntü birimlerine bağlanabilmek için DVI ve/veya VGA video çıkışlarına sahiptir. HDMI veya DP ile keskin, parlak ve 4K UHD (2160p ultra-yüksek çözünürlüklü) video deneyimi yaşayın.

- MSI'ın Intel 6.nesil Core işlemciler için tasarlanmış yeni Z170/H170/B150/H110 PRO serisi anakartları daha önce benzeri görülmemiş teknik özellikler ve akıllı iş çözümleri ile en iyi seçim. Yüksek kararlılık, güvenilirlik ve uzun parça ömrüne sahip PRO serisi anakartlarla hayatınızı kolaylaştırın ve işinize verim katın.

Daha fazla bilgi için www.msi.com

Okuyucu Yorumları